Den efterlängtade bilden, på den underbara tavlan.

 

Detta omfattar två hyllor, dom två översta i mingarderob där jag bland annat hittade skivkontraktet och tavlan.. observera min fina uppblåsbara julgran i vänstra hörnet (:
Ser du nu vilken tavla Madde?

Efter bilder kanske ?        

Usch nu gick pappa med mina kassar (1,5 halv svartsopsäck) och skulle kasta de, ÅGREN!
Usch usch usch..

Så nu kommer bex om en stund en timmme eller så. Sen är det bara att fixa sig och sen åka in till Malmoe och kolla idol 2oo9 (:



Sov gott.

Underbart.

Vilken underbar helg.
Vilken underbar garderob.
Vilka underbara vänner.
Vilken underbar man.
Vad underbart med massa kärlek.

Vi börjar från början, som ni kanske förstår är min garderob helt underbar. helt fantastisk.
Ska bara snabbt beskriva min helg, sen ska jag nog ta en matbit.
Fredagen så va det inget planerat Sandra sätter sig i sin golf och kör till kävlinge vi äter "tapas" Svamp, kräftor, dipp, gurka, avokado, citron mm Mumma och invigning av Julmust (: Sen idol för hela slanten.
Sen sömn i fyra timmar, hämtad kl 05,01 påväg till ullared Gekås.
Mycket shopping men ändå inte. Men de mesta till de flesta :D Hi.
Och TRANSFORMERS 2 :D NAJS!
Sovandes i en timme i bilen, sen hem packa upp vänta på älsk in till lund och se New moon.

Jag överdriver inte men det är den värsta seperationen genom historien.
USCH! Då älskade jag min man lite extra.

Sen somnade jag otrolit snabbt när vi kom hem, sen bestod söndagen av sömn och mys på hög nivå!  :D

Sovgott. Mina vänner.


Klar.

Tack för peppet bex.
Ett inlägg fullt av olika punkter.

>Men nu är jag klar, tror aldrig det varit så fin i min garderob inte ens när jag flyttade in. Man kangå rakt igenom utan att trampa på en handuk, byxor, inlines (?) mm. Nu bara blir jag chokad slipper typ gå igenom köket. (:
Stolt mamma till en underbar garderob. :D

>Klarade min salstenta iaf:D , glädje i kroppen fruktansvärt skönt kan an lägga den kursen bakom sig och bara fokusera på detta skit projektarbete..

>Jag och Niklasen ska till köpenhamn och fira nyår. Hotell plaza och peder oxe restaurang på nyårsafton, sen resten kommer av sig själv. Kärlek. Mys och hotelfrukost.

> Imorgon blir det Gekås och sen Twilight.

> Och slutligen för er som undrar har jag klippt mig igen, kort i nacken. Påminner lite om en äldre tant men modern sådan. Jag gillar de, men gillar nog det bara mer och mer (: Tack Maria.

& när jag ändå skriver så kommer det även blider snart om vad som hittades i gardroben översta hyllan, ett "skivkontrakt" från 2002 omfattande Diana Malmgren och Emma Olsson.
Ett tack kort för gratulationerna från Madeleines Sandbergs konfermation ungefär 7år sen. Även en tavla som Madde gett mig för kanske 7-8 år sen.

Den som spar han har
. Skit?

Sov gott.


Kläder?

Min fina walk igenom garderob är proppfull med kläder, förstår inte varför, myskläder ligger vikta på ett par vinterstövlar med stöd av hyllkantetr och liten bit vägg.. Och då tänker jag det rä snart dags för vinterstövlarna... VAD GÖR JAG DÅ?

Så mitt största beslut under detta blogg inlägg är om jagidag kommer orka rensa min Walk igenom garderob eller om ajg bara ska snygga till den lite..
Borde rensa den.
Borde tänka på projektarbetet.
Borde röka en cigg.
Borde duscha.
Borde packa en väska.
Borde gör så mycket så jag inte hinner med min gardeorb.

Hi, nej usch vill ju göra de styp storstäda den, få ut alla tavlor,(?) spel, ojämna strumpor, trasiga skor ?!

Jaja, sen ska jag till Niklasen, på lördag är det Gekås, twilight på kvällen och sen är det en vecka med lite praktik sen IDOL, sen två veckors praktik sen JUL.

Ja, då vet ni va jag ska göra den närmsta tiden.

Nej en cigg sen gardroben.
Låter bra. Vi får se. Det löser sig.

Usch isch och massa kärlek!

Nu har jag haft min första salstentamen i fredes för att vara exakt. Det gick väl bra/dåligt/okej/Fråga mig inte jag vet inte typ. Men överlevde gjorde vi iaf, sen åkte jag till älsk och firade fredagen med Stoffe, Lind, Oscar och Tobias. Tp, med i rene och lars och Gh. hihi..

På torsdag kommer skiiiit älskade Emma hem! , så det blir en helg med henne, sen kommet skiiit nika fika på måndag så det blir en vecka med hemma.

Men älsk då? Vi ärbäst tillsammans så det löser vi galet bra!

Usch den nya kursen vill jag inte börja på, får nog ta ett snack m challe så man kan lugna sitt hjärta lite.

Ha de toppen Sov gott.

Carina Mamma Olsson

Igår va det feest i Hög, mycket trevligt, god mat, trevliga människor, god stämmning. Tiden gick lite fort tyckte jag bara ..
& om jag tänker tillbax så tillbringade jag väl med kvällen med att samtala med min underbara kusiner! (: Riktigt roligt, konstigt att vi inte ses oftare, med tanke på att vi har så trevligt med varandra. Fast det kanske josefine har med sina bekanta oxå!  Hahaha, för Jenny du kanske oxå skrattar för min kusin är 17år.
Nej Gud vad jag mobbar nu förlåt. Gillar er som fan mina kusiner (:

Dagen har bestått av att plugga, titta tv, plugga, äta soppa, plugga äta kebabaallrik och nu ska jag snart bege mig till niklasen :D Mysigt. <3


Jaja, orkar inte skriva mer. Puss och kram.

Louise och josefine, Vi ses i husvagnen.  8-)

RSS 2.0