Nästan näsan.

Idag är det en sådan dag där jag hade kunnat döda för nässpray. Var är lina en dag som denna?
Speciellt två dagar innan London. Nyss kommit från jobb nr två. Upp tidigt imorgon med. Igång tidigt och sen plugg. Packa. Sen i fem dagar ska jag inte tänka. Utan bara vara. Bara vara i London.

London calling.


Allt man gör.

När man längtar bort. När det är för mycket i huvudet. När man inte får något gjort men ändå så mycket. Fast alltid för lite. När man tänker och gör på olika sätt. När allt man gör är att längta tillbaka till gårdagen då man umgicks med pappi i hans soffa och planerade fest eller när allt man gör är och längtar till fredag kl fem då man flyger till London.

När allt man gör ändå inte blir som det skulle.
Ibland bättre, ibland sämre och ibland inte alls.


Söndag

Igår va jag bitter. Fråga mig inte varför. Men blev gladare på kvällen. En saknad kompis skrev, svårt att ses. Jobbigt och tråkigt när andra bestämmer om man ska få umgås eller ej.

Idag vankas det brunch hos Helena. Med vänner och barn. Ett barn. Världens bästa barn.


Ni

"Du säger att du vill vara med mig, jag säger att jag måste vara med mig själv."


Vilken vecka.

En vecka på både gott och ont. vecka 46 2011. har haft ett helvete i skolan för att uttrycka mig lätt. Jag har ett inlägg på lager som handlar om min fleecetröja. men jag sparar det till en annan gång. när det inte går så långt mellan gångerna. undra när det ska hända!? Melissa Horn. vilken kvinna. vilken känsla. vilka låtar. att sitta i en bil i lite mer än en timme fick helt plötsligt mening. hon kom hon sågs hon segrade. jag fick en ny favorit låt. den kommer nog längst ner. När jag är stressad får jag munsår. och undertiden vi skrivit vårt examensarbete har jag haft munsår i fem veckor. nu kommer de igen. för nu är det ett grupparbete, två inviduella arbeten, praktik på fyra veckor, ett arbete till praktiken, mål till praktiken, jul, nyår, nytt jobb, skriva en presentation till nya jobbet, ny lägenhet, nya möbler, fattig som en student som snart tar examen, räkningar så jag kan sova på om jag nu inte har tid att tvätta min lakan eftersom det är så jävla mycket annat som ska göras. ungefär såhär stressigt är det just nu. det är detta plus 3652 andra tankar i huvudet av saker som bara tänks men även saker som ska göras, planeras, verkställas och hoppas. Fan inte konstigt man får munsår!! Men mitt i allt det fattiga och stressiga och obekväma och ensama studentlivet jag lever i två månader till. finns det ljus. ett av ljusen heter som sagt Melissa Horn. säger det igen, vilken kvinna. bio med vänner, bara det är väl helt underbart? Veronica Maggio med kusinerna, Fan inte varje dag. Och tanken av att jag och min bror om få veckor befinner oss i ett annat land och dricker drinkar och kollar på saker i fem dagar får ljuset att lysa som aldrig förr. Bara att en fredag eftermiddag boka en resa får iaf mitt stressiga student liv att bli ljusare. i alla mörka stunder finns det något ljus är det säkert någon känd död människa som sagt. Vilken vecka. snart är underbara och ounderbara v46 2011 slut. vilken vecka. att det kan vara så här på en och samma gång. och undra om man både kan börja och avsluta vid sex? 06,00 eller 18,00. Ibland är det skönt när bara man själv förstår. och massa andra. Melissa Horn - Det känns ännu sämre nu. Det känns nu på morgonen, när ljuset inte vaknat än. Och jag vänder ut och in på sommaren, blir aldrig sams med den. Vi skulle nog ha hamnat här ändå, för lusten är svår att ändra på. Och jag väntar ut dig i tystnaden, för att det är lättast så. Du är för stolt eller hur? Jag är för feg för att dra mig ur. Vi tittar bort åt vars ett håll och tänker samma sak: Det känns ännu sämre nu. Och var och en går hem till sig. Och fast jag inte saknar dig, så känns det som om världen skulle rasa om du glömde mig. Ja var och en går hem till sig. Och jag skämms för att jag låter dig, men jag ska aldrig vara mot någon annan som du är mot mig. Nej jag ska aldrig vara mot någon annan som du är mot mig.

Grebbestad!

Vi hade opponering igår. Det gick bra. Det kändes bra. Och det kommer bli bra.

Bokade biljett direkt när jag kom hem, slängde ner lita olika saker i väskan och satte mig på tåget! Fram kom jag och 'hem' kom jag med. Skönt när man är hemma borta!

Imorgon blir det 30års kalas, mycket skoj ska det bli!

Nu är det ensam häng i lgh. Snart ner till Nautic och umgås.

Älskade grebban. Jag har saknar dig!


RSS 2.0