Grebban.

Imorgon kommer delar av Grebban till Lund. Det ska bli awesome. Räknat dagarna och längtat. Men nu är den här. Imorgon vid fyra, kanske fem. Kommer dem. KajsaBajsa. ÖllerÖrjan. ThereseFese?. Vi ska dricka vin. Snacka skit. Dansa. göra det som faller oss in.
Min enda riktiga plan är väl att jag ska få dem att äta pizza med mig. Pizzerian här nere har jag aldrig provat. och jag har en känsla av att det blir bättre om man är fler. Fler bra människor som provar.

Dock blir det först plugg för min del. Fucking klippa och klistra i detta jävla arbete. Men det börjar ta sig. vi är på väg. en gobit. ungefär som en gofika. Vi kämpar iaf. Och vi gör det bra. Kanske inte med glädje alltid men vi gör det iaf.
 Nu längtar vi mest till helgen.
som kommer blir hel bra. överbra. fantastisk. underbar. rolig. och helt magisk. ha!

Önskar bara att Nika kunde följa med. Hoppas jag ser en stjärna falla för då ska jag önska mig det.

Natti.

Söndag. Underbara söndag.

Nu är vi här igen. Söndagen är nog den dag som kommer flest ggr i veckan. Eller?
Jag sitter här, hungrig, bakis och nöjd. En mycket lyckad kväll igår. Häng med bror och hans vänner. Vin med lotta och dansa på herkan. Herkan vem fan är där liksom? Vin vin vin. En natt med sällskap. Ha. hela natten. och en taxiresa. för att minska ångesten om att lägenheten behöver dammsugas. Tog jag snällt och vänligt bussen till stan och drack kaffe i tre timmar. knappt. drygt. Pratade om gårdagen och log. Laxen är i ugnen. potaisen på spisen. såsen är gjord. Min mage pratar med mig.

Åhe lina. varför tvingade du mig till detta? Men sitt du vaken sen inatt så slänger jag på en film och somnar. Ha!


Eftersom jag har lyssnar på Radio-prime hela sommaren. Har jag missat en låt som jag nu älskar. men som Lotta har lyssnat på hela sommaren.
Bättre sent än aldrig.
Eller?


Adele - Someone like you.


Det fortsätter.

Jag vill bara skriva. Vet inte vad. Men något. Jag älskar lägenheten. Maddes kryp in. som just nu är mitt hem. att komma hem. tända ljus. se en film. Har massa filmer. Har sömnproblem. rastlös. leendes. ensam. Och älskar det. Plugget är jag dock redan trött på. men jag gör det ändå. äsch. jag skiter i detta. jag går ut och går. nyss sovit på soffan. till en film. men vad gör de?
Snart kommer delar av gebbestad till mig. Kärlek. rakt igenom. ska bli skoj. snart blir jag av med bilen en vecka. eftersom jag är världens bästa lilla syster. till världens bästa bror. och på torsdag kommer världens bästa syster. och på fredag är det kräftskiva och vin. med bästa vänner.

Bästa livet. fortsätter.

ps. jag kom till tandläkaren.

Varför gråter inte Emma?

Äntligen, äntligen! Alla, till och med jag visste att jag skulle gråta när jag lämnade Grebbestad. Precis som jag gjort varje gång skåne var på besök hos oss och sen lämnat. Men när dagen var där och jag skulle säga hejdå. vilket jag insåg att jag hatade. Så var tårarna inte ens på väg. Inte ens i närheten. Kände "Fan detta klara jag!" Kajsa sa att allt var bra men hon ljög. Vi kramades och jag skulle sakna dem och jag menade varje ord. Jag har saknat dem varje dag. Och kommer göra det i många dagar till. Men idag. En låt spelades. Tårarna kom och ett svagt leende på läpparna. Äntligen kom dem. Jag har väntat på dem. De var riktiga och fulla med kärlek. Till sommaren 2011. Jag är den ni trodde jag var. För nu har det kommit och allt är bra. Allt är som vanligt. Fast på olika håll.


Fredrik - Vilka är bäst?
Emma - Grebbestad gänget -11


När ni kommer hit så kommer ni känna er som hemma, för jag har köpt doftljus. Så nu luktar det som toaletterna på Malkolms.
(Kul för de som aldrig varit där, som sitter och undrar hur det luktar på mitt dass.)


Mer vin, mer skratt. Fredag hela dagen!
Ses när vi ses.

Darius Rucker - Come back song

'Cause I didn't know I needed you so
And letting you go was wrong

And baby I know you got your radio on
So this is my my bad, come back song


I know I said I wouldn't miss you
But now I'm saying I'm a fool
You're on the feel good side of leaving
And I'm the backside of a mule'


RSS 2.0