Ågren, sol och lediga dagar

Jobba tre dagar, snabbt och lätt. Ledig tre dagar. Underbart. Det är så bra.
Jag har det jätte bra. Alla människorna. Alla skratten. Alla ölen. Allt som får en att må sådär extra bra av att luta sig mot någon.Känna känslan av att det är okej. Titta på en underbar vän och bara le åt livet. Allt detta på ett Cafe, slitna, söta, sega med många skratt från hjärtat. Vilken morgon, vilken dag.
Vilken sommar!

Jag önskar att jag kan få stanna. Jag önskar att livet hemma inte kommer så snabbt. Ikväll ska vi grilla. Precis som vi hade gjort hemma. Men detta är som hemma, fast en smula bättre. Mer än en lite smula dock. Och ågren då. Alla känner tydligen han här. Och alla säger :"äCh". Det finns värre grejer. Det finns alltid en värre historia. Det finns alltid något att skratta åt. Och vi skrattar bra. Och mycket. Ofta. Hjärtligt. Ärligt. Och helt fantastiskt härligt.

Jag älska att skratta.

Kajsas motto är dock: Le aldrig!

Åhe, duschen kallar. (Nika tjatar på mig att jag ska duscha)
Vi ses.

Hälsa till satan. Vi hörs.

Nu kör vi.

Nu är det sista dagen på min ledighet. Så imorgon börjar vi jobba igen, tre dagar och sen tre dagar ledigt. Riktigt bra dag i söndes, frukost, lekpark, "stranden", after beach, middag, redbull och vodka och några shot. Mycket fint. så lever vi här. Igår blev det räkfrossa och lajvband. fint ska det vara. Tidig hemgång och idag hr vi gjort ärenden. Det behövs det med. Jag hör att Nika städar. Det är bra. Maten är i ugnen och jag har gjort sås. hungrig? På lördag är det Karneval och jag är ledig. Jag har bjudit in mig själv hos Kajsa. Kan man så ska man. Det här med bilden ska jag försöka ornda upp. Dock ska jag först komma ihåg att ta med kameran ut. Lättare sagt än gjort.

Hälsa till satan. Vi hörs.

RSS 2.0