Välkommen till verkligheten!

Jag har landat. Jag har hittat hem. Känns sådär. Hade mer än gärna spolat tillbax tiden en månad eller två. Tråkigt men sant. Räkningar. Gym. Städ. Disk. Handla. Skola. Plugg. En del av den hemska verkligenheten hemma i min lgh i Lund. Heldag med Sandra. Mys med kusinerna. Shopping med bror. Skit snack och mat med mor. Planering med sis. En del av den underbara verkligheten.

Det känns skönt att vara hemma. Jag har fått koll på allt. och träffat nästan alla.

Världens bästa Pappi kom och hämtade mig. Jag har inte gråtit än. Men jag har sett, Tess, Kajsa, vl, Cissi och Nika ett antal ggr. Men sen insett att va fan gör de här utan att höra av sig?

Jag vill tacka alla för en helt underbar jävla sommar. Även fast jag känt ågren. Så ångrar jag inget. Det har varit en av de bästa sommrarna i mitt liv. Om inte den bästa. Dessa människor. De har lärt mig så mycket. Jag har själv lärt mig så mycket. Alla skratten. Glädjen. Praten. Maten. Tystnaden brevid någon. Kramarna. Orden. Jag kan inte beskriva hur bra jag haft det inte heller hur underbara dessa människorna är. Man måste träffa dem för att få uppleva det. och jag tycker faktiskt på riktigt synd om er som aldrig får träffa dem. Ha!

Jag tackar mest Nika som tog med mig på detta äventyr. Som stod ut med mig och som peppade mig. Glädje och sorg. Vi vet iaf vart vi har varandra. Du är där och jag är här.


Men vi ses när vi ses.


Vilket långt inlägg för att vara mig. Men jag har inte kunnat skriva innan. Vet inte varför. Tror inte jag vill skriva att jag är hemma. För jag tror inte jag vill vara hemma.


Avslutar med en låt. En låt min bror tipsat mig om. En bra låt.

Darius Rucker - Alright

Don't need no five star reservations
I've got spaghetti and a cheap bottle of wine
Don't need no concert in the city
I've got a stereo and the best of Patsy Cline
Ain't got no caviar no Dom Perignon
But as far as I can see, I've got everything I want

Cause I've got a roof over my head,
the woman I love laying in my bed
And it's alright, alright
I've got shoes under my feet
Forever in her eyes staring back at me
And it's alright, alright
And I've got all I need
And it's alright by me


Hej bloggen.

Ja, jag vet det är dåligt. Men har inte haft något internet, nu när vi har flyttat till lghen. Om 6dagar kommer världens bästa pappi och hämtar mig. Känns sådär. Helt okej ändå. Fast. Men. Om. Ha. Nej, jag ska få träffa människor, kusiner, familj och barn. Älskade barn. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Mer än att sommaren 2o11 var en av de bästa. Och mycket bättre än hela 2o1o. Ha.
Krogbus. denna fina dag. Världens gulligaste kille emil Brink-tröjor. Cider från 2o1o. Hof. Skratt. Musik. Mat. Frans-dans. En jävla massa Frans-dans. Drinkar. 8:a cl Tack. Vem dansar på borden? Alla vi som känner ågren.

Jag har dock en fråga. Om man inte sparar ett nr, hur kan man då alltid skicka rätt?
Varje natt när fyllan kallar och mobilen kommer fram.
Detta är för mig ett mysterium. Hmm.

Hälsa till satan. Vi hörs.

Besök besök besök!

Dessa underbara skåningar som letar sig upp till lilla underbara grebbestad för att umgås, festa, mysa och sola.
Jag har varit full sen de två första kom. Bror & Ralle. Vilka är bäst? Grebbestad gänget -11 ! De kom på onsdag åkte hem på lördag. På söndag kom sis, mor och Ogge. På tisdag kom Sandra och Diana. På onsdag flyttade jag och Nika in i teos lägenhet. Mitt i smeten. Världens bästa Teo. Jag är kär i honom. Nika med. After beach, drinkar, dans, grill och skratt. På fredag åkte sis, mor och Ogge hem. På lördag lämnade de sista skåningarna mig. Det kändes fruktansvärt tomt. Men jag överlevde. Jag är här igen. Men jag har inte slutat dricka för det. Igår kom Nikas bror, idag är vi lugna. Men jag är sugen på en öl och titta på människor. Solat och sovit hela dagen. Efter en kanon kväll igår. Alla dessa vänner. Alla dessa människor. Allt. Efterfest. Skratt. GRÖN KLOCKA. resten har vi glömt.

Saknar någon jag inte ska sakna.
Du kan gråta mitt på gatan!

Hälsa till satan. Vi hörs!

RSS 2.0